“Pentru a fi sincera, nu ma asteptam sa fie o experienta atat de interesanta. Am crezut ca va fi o tabara la fel ca toate celelalte am fost inainte. Nici nu pot enumera cat de multe lucruri am invatat. Dar ca sa le mentionez pe cele mai importante: mi-am imbunatatit modul meu de lucru in echipa, am devenit mai increzatoare in mine, am descoperit mai multe moduri de a comunica cu ceilalti. Mi-am facut, de asemenea, prieteni pe viata si m-am distrat mult mai mult decat m-as fi putut astepta. […] Continuati sa organizati astfel de tabere! Multumesc foarte mult!” (Participanta in tabara GLOW 2010)

Acesta este doar unul numeroasele impresii pozitive care participantii le-au avut in urma taberei GLOW (Girls Leading Our World) din 2010. Datorita acestui succes, am decis sa organizam si mai multe tabere in vara aceasta, separate pentru fete si baieti, tineri adolescenti cu varsta intre 14 si 17 ani. Daca doresti sa iti imbunatatesti nivelul de conversatie in limba engleza, sa iti dezvolti abilitati personale si sa te bucuri din plin de o experienta minunata, atunci taberele GLOW (Girls Leading Our World) si TOBE (Teach Our Boys to Excel) sunt pentru tine!

Pentru mai multe detalii despre tabere, acceseaza sectiunea Tabere.

One response to “Apply for summer camps!Inscrie-te acum in tabara!

  1. Cautam o tabara interesanta pentru fica noastra de 16 ani si am vrea cateva detalii suplimentare. Ea vorbeste mai bine engleza si franceza decat romana .
    Multumesc anticipat de raspunsul d-voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *