Uitasem cât de multă energie poate să îți dea împărtășirea lecțiilor învățate pe care o faci în fața a câțiva zeci de oameni.

Ăsta a fost unul din principiile cu care a fost înființată Școala pentru Viață. Acela de a da înapoi comunității lecții pe care le învățăm constant, lecții care să inspire și pe alții. Săptămâna trecută am fost invitat să vorbesc despre antreprenoriat în cadrul a 2 evenimente.

N-am mai vorbit de ceva vreme în public și am avut emoții mari înainte. Audiența era formată din tineri liceeni și studenti și, deși nu îmi era necunoscută ca profil, m-a făcut să mă simt puțin neliniștit la început. Pe măsură ce împărtășeam din lecțiile învățate în ultimii 4 ani din viață, mă simțeam tot mai confortabil și îmi aduceam aminte de momentele frumoase petrecute cu proiectul Încotro împreună cu liceeni din Cluj, Alba, Cugir, Aiud, Sibiu, Bacău și nu în ultimul rând Fălticeni.

Mi-au revenit în minte imaginile cu adolescenți dornici să știe ce îi așteaptă după liceu, dornici să învețe și să devină cele mai bune variante ale lor.  Mi-au revenit imaginile cu dedicarea echipelor de facilitatori stând până noaptea târziu și pregătind programele și activitățile de a doua zi și bucuria lor după un proiect reușit. Foarte puține lucuri se pot compara cu emoția dată de elevi care îți scriu în semn de mulțumire pentru proiect, pentru ca le-a marcat o anumită perioadă din viața lor și le-a dat o direcție.

Vom reîncepe în curând Încotro, având o echipă și o abordare nouă. Stați prin zonă pentru a afla mai multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *